received_375333877151662.jpeg

Servering og catering

 

God mat er alltid på menyen!

Vi tar gjerne i mot catering oppdrag, så fremt vi har ledig kapasitet. Det påvirkes naturlig nok av hvor mye som skjer på huset, ja rett og slett om vi har tid. – Samtidig som vi tenker at små og store gruppearrangementer er vår kjernevirksomhet, så ser vi på Catering som ett naturlig vekst og satsningsområde.

Bestill i godt tid, gjerne et par uker eller mer før. Da er vi sikre på å få inn de råvarene vi ønsker og trenger. Oppdrag på kortere varsel blir likevel vurdert, og har vi mulighet så svarer vi ja!

På Catering menyen har vi gjort ett passende utvalg fra de forskjellige menyene vi har på huset. Vi har ett allsidig kjøkken, og det er mulig å komme med forespørsler utenom meny. Noen ønsker klarer vi å innfri og vi gir deg da ett pristilbud på det.

Vi har ikke levering, så du henter selv maten hos oss til avtalt tid. (Levering kun etter særskilt avtale, og normalt ikke mulig.)

All catering pakkes i egnet engangs emballasje. Dette er inkludert i pris. – For å bevare temperatur vil varene legges i termokasser, og lån av disse er gratis. Det avtales tidspunkt for tilbakelevering av termokassene. Ved manglende tilbakelevering faktureres det 100,- pr. kasse.

cateringmeny:

Koldtbord: minimum 20 personer.

Karbonader m/ løk, Kjøttpålegg, Kyllinglår, Laks og eggerøre, Egg og reker. Waldorfsalat, Eggesalat, Grønn salat, Brokkolisalat, Pastasalat m. skinke, Potetsalat, Jærsk salat

  • “Full pakke” (alle salater og påleggsfat i lista) 480,- pr. person.

  • Eller; pr. salat / pr. påleggsfat: 50,- pr. person.

  • Brød og smør: 30,- pr. person.

Smørbrød og påsmurte bagetter. Minimum 15stk totalt, og minimum 5 av hver ønskede type.

Smørbrød:

  • laks og eggerøre, 50,-

  • ost og skinke, 40,-

  • roastbiff og potetsalat, 50

  • karbonade og stekt løk, 50,-

  • egg og reker. 50,-

Sandwichbagetter:

  • Ost og skinke, 42,-

  • Kyllingsalat og bacon, 60,-

Kjøttkakemiddag m. tilbehør. Minimum 5 porsjoner.

  • Kjøttkaker, servert med ertestuing, blomkål, gulerøtter og lokalt dyrkede poteter! Brun saus, og tyttebær. - 210,- pr. porsjon.

Kyllingsuppe. Hjemmelaget, vår egen oppskrift! Minimum 5 porsjoner.

  • 185,- pr. porsjon. - Kan enkelt gjøres om til gryterett ved å serveres med ris. Tillegg for ris 20,- pr porsjon.

Stroganofgryte. Minimum 5 porsjoner.

  • “Den skikkelige” , hjemmelaget med kortreist biffkjøtt fra lokal slakter, ris og grønn salat.

    • Porsjon 300g. 210,- pr. porsjon.

  • “Den rimelige”, - fremdeles hjemmelaget og god, med ris og grønn salat, men her bruker vi kjøttdeig.

    • Porsjon 300g, 175.- pr. porsjon.

  • Hjemmelaget potetstappe istedenfor kokt ris: 15,- pr. porsjon.

Dessert. I skåler/former og minimum 10 porsjoner.

  • Karamellpudding Kr. 60,- pr. porsjon.

  • Dronning Maud Kr. 60,- pr. porsjon.

  • Pannacotta Kr 60,- pr. porsjon.