flaggheising_heidiklingsheim_full
 Vi vil gjerne ha besøk av DEG på en eller flere av leirene våre. Oppdatert informasjon og påmelding om kommende leirer finnes på nettsidene til regionen. https://nlm.no/leirsorvest:
På leirene har vi blant annet kanoer, trøbåter, flått uteområde, aktivitetsrom med spill, biljard, bordtennis. Sommerstid er bading en stor hit, på egen strand. Flott lekeplass for de minste er i bruk hele året. Ellers er skogen og heia rik på muligheter året rundt. Møtesal har lydanlegg tilpasset forskjellige grupper og arrangement.
Vi har også mange andre lag og foreninger innom på barne og familieleirer av forskjellig slag. Menigheter, forsamlinger, foreninger, med mer. Skoletur, øvingshelger for korps og kor, overnattingsturer for barnehager er eksempler på grupper vi har innom i løpet av ett år. Helgene bookes fort. For inneværende kalenderår fylles ledige helger fortløpende etter forespørsel. For neste kalenderår starter booking i februar inneværende år. Forespørsler, reservasjon og bestilling sendes på mail: holmavatn@nlm.no

Følg oss på facebook for siste nytt.